Harimau Malaya kasi 5-0!

By Wednesday, July 27, 2011 ,



eh eh..players kita pon hensem-hensem juge yeeerrr..hahahaha pompuan memang tak tgk bola, kite tgk ORANG YANG TENDANG BOLA..hahahha =D

hehehe...as this post is highly DEDICATED to our boastful international football team, i rather WRITE IN BAHASA IBUNDA yarr~ ("^_____^) alahh..mix lah~

yeahhh....MALAYSIA BOLEH punya, kasi 5-0! hahaha..ok i know that we should exceed atleast 2 goals in order to make sure that we're able to get the TICKET to the next stage, but somehow i strongly BELIEVE that we can easily challenge the white lion city meh~ ini padang kita punya!

harrr..nape sy semangat plak kan? sebab sy MALAYSIAN lah! haiiyooo...ayat pun dah tunggang-langgang, so i'm sorry for this 'carca marba'..hahhahahha..bertambah pening dah! =D

kata-kata terakhir saya ialah..SAYA PERCAYA HARIMAU MALAYA bakal mencatatkan satu lagi sejarah dalam arena bola sepak negara kita! hehehhe..pinjam Syafiq punya ucapan dalam HOT fm tadi.

opps, btw saya tidak dapat menonton secara LIVE kerana SAYA TAK BELI TICKET lah, haiyooo..takde orang invite lah. so, layan kat TV je lah sok yerr~ ("~.~)

haha.....ASTRO jangan hujan dah lerrrr~

HARIMAU MALAYA BOLEH!! 

MALAYSIA BOLEH!! ^^

You Might Also Like

2 comments

I'd appreciate any comment with the used of proper words and courteous attitude. TQ so much for viewing, reading and commenting. =)))