haiyooo..Harimau Malaya~

By Thursday, July 28, 2011 ,



huhu...i don't wanna say that i'm dissapointed of the result coz i know that they had tried their BEST althought IT IS NOT THE BEST..huhu c'mon we still put lots of hopes on you guys! =(

haiyooo..mahu buat macam mana maa..sudah KALAH lor~ (i hate to say that word!) honestly, harapan masih ada ketika itu jaringan 1-0 yarr...tatapi sudah nyata kita tidak mampu memasukkan 2 gol lagi dalam masa 10 minit yang tinggal yang dimana nampaknya itu singa yang controlled the whole game from the beginning till the end~ WAAArrrghhhhhhhhhhhhhhh sy sangat sangat sedih!! yup, i was already gave up during that 'last minute' moment...............

takkan lah sebab kt kecik-kecik comel-comel, kt kalah kalau camtu memang sampai bila-bila lah kt akan kalah yerr..so, we need to find the way and do lot and lot more works. hemm......SAYA TAK BOLE CAKAP LEBIH kerana saya TIDAK BERMAIN BOLA SEPAK dan saya TIDAK TAHU RULES pon! so, lets leave it to Rajagopal....hoho

anyhow, WHY PLAY DIRTY GAMES..WHY SHOULD ALL THE DAMN DITRY TRICKS bothering the games lol~ main secara normal dah lar..sikit jatuh sikit angkat stretcher...alemak x macho lansung! dah lar BONCIT...menyampah gilerr haku mangkuk-mangkuk itu! *oppss..sorry for the emotional part here*

lastly, saya masih menyayangi mamat ini kerana dia memang hebat --->



HAHAHHAHAHA...to be truth, selama ini saya MENYAMPAH betol larr tengok muka poyo mamat ni, then, semua orang pon heboh lah nak kat dia kan..sampai gf pon dah risau terus kata "Bang, jom kt tunang lah!"

hahahhahaa..then, today I HAVE TO ADMIT THAT.....

FAHMI CHE MAT, i'm so sorry for being disrespectful on you and now i have to acclaimed that..

YOU ARE THE BEST BEST GK!

YOU HAD SAVED THE bad DAY from being worst

YOU ARE THE HERO bro!



haha....eh, abang tangkap bola dapat aweks plak!  =D haha...Oppss, he is someone's LOL~

end with "Aidil ni hensem sangat lah, tak yah main bola  r..."  ("^___^)

You Might Also Like

11 comments

  1. hehe takpe la, dorg dah buat yg terbaik :)

    ReplyDelete
  2. Malaysia main mmg terbaik dah..cuma nasib tidak menyebelahi kita kalah dengan Singa IMPORT

    ReplyDelete
  3. Malaysia tetap terbaik walaupun kalah

    ReplyDelete
  4. ema->yup, hopefully we'll win d suzuki cup soon..erk =)

    ReplyDelete
  5. abah-->yup, tol..hehe no worry i'll always support our local team..maybe one day kt bleh g world cup sape tau kn =) thanks 4 dropping by here yarr...

    ReplyDelete
  6. harimau malaya terbaik!!!
    sakit ati tgk si lembik lembik tu jatuh..hohh nak berlakon atas padang tak agak2 kan dik ;p

    ReplyDelete
  7. semgt sokongan tu yg penting.. :)

    ReplyDelete
  8. salam..

    cuba lagi....

    2018 Piala Dunia di Russia..

    ReplyDelete
  9. akak pinkyku-->HAHHAA..pompuan ni die mmg naturally emo sket w/pon mein bola kn.. =D

    ReplyDelete
  10. zuan, heidi n rindu--> hehe..yup its totally right..we should always gv the +ve support to them! ok sy akn masih tetap mnyokong mrk..dun worry guys HARIMAU MALAYA the best! ^^

    thanks 4 dropping here yarr...

    ReplyDelete

I'd appreciate any comment with the used of proper words and courteous attitude. TQ so much for viewing, reading and commenting. =)))