Andai Ku Bercinta Lagi by MOJO

By Sunday, November 25, 2012 ,

hahaha......alahh comelnyerr rocker pegang bear cam gituh~ hihi

Ok ok, i know this is quite discrimination when i just pasted on the vocalist pic instead of the whole band..hehe. yup, si AWEERA ini lah yang menjadi main reason why i've falling deeply in love with the song!

It cannot be denied that he got the 'AURA' man! i'm not really sure, is it the powerful vocal or the sizzling look of his hair? haha..anyhow, AWEERA telah berjaya menjadikan lagu yang sememangnya sudah mantap ciptaan sepenuhnya oleh Edry Abdul Halim ini semakin makin MANTOP! saya suke giler r~

lets just PLAY the touching MV here and feel the melodramatic rhythm of the song.



Oh, my FAV part of the whole song is at the minute of 3:46. seriously, the climax of the song is super AWESOME! Untuk Aweera Cayang, sila buat yang terbaik waktu final stage nanti yerr. tak mau lah macam semi final tadi, kurang mantop lah. nape yang, u sakit tekak ek? hehehehe

guys, remember that this is karya si Mr. Edry Abdul Halim yang sentiasa mengeluarkan produk-produk yang sangat tinggi kualitinya. its not wonder lah lagu ini telah mencuri hati saya pada saat pertama kali di dengar di corong radio~ huhu

Anyhow, CONGRATULATION for both the composer and the band for getting thru the FINALE stage of AJL 27th and yup, i've been hoping for this song to win besides Yuna's "Terukir Di Bintang" and One Nation Emcee ft JP's "Anak Kampung". so, GOOD LUCK guys!

xoxo

You Might Also Like

2 comments

  1. suka gak ngan lagu ni.nasib baik ke final gak tapi persembahan aweera semlm tak brapa best kan...
    hope buat yg terbaik masa final :)

    ReplyDelete

I'd appreciate any comment with the used of proper words and courteous attitude. TQ so much for viewing, reading and commenting. =)))