Gambar Hafiz Suip Di Konsert Eh!

By Thursday, December 04, 2014 , ,


Salam and Hey Hafiz's Fans!

HAHA sorry lah terkeluar topik seket post malam ni hahaha oh oh SAYA MINAT GILER GILER lah kat Hafiz Suip ni, despite his frinzzzyyy hair yang sangat cute dulu tu suara dia yang killing sangat lah menggoda jiwa. hehe

So these few shots were taken during konsert EH! recently happened at KL Live. saya sangat lah teruja nak pergi konsert tu mainly because saya nak dengar suara Hafiz live okeyh oh oh dan tersangat lah PUAS HATI!

Harr camne korang dengar kat radio/tv camtu lah live and memang bersungguh-sungguh betol dia nyanyi eventhough bukan lah AJL ke AIM concert ke kan. so SALUTE Hafiz!!! keep it up, insyAllah more success will come in future. LOVE you from the bottom of my heart! hahaha kemain!!! XD

Hafiz Fan Club
Sign Out!

Photographed by SizzlingSuzai

xoxo

You Might Also Like

1 comments

  1. singgah sini jenguk tuan blog :D jom ke blog syira lokman ^_^

    ReplyDelete

I'd appreciate any comment with the used of proper words and courteous attitude. TQ so much for viewing, reading and commenting. =)))