6 Fakta BEST Tentang My New JOVI Leather Purse

By Tuesday, June 25, 2019 , ,


Salam and hey guys, Selamat Hari Raya!

OMG i just realized that i belum wish raya lagi, bad me! again, Happy eid mubarak to all my Moslem readers and wish you are having (because its still raya lol) a great celebration ever! disebabkan raya, everything pun nak baru! not just the clothes, the shoes, oh yar the langsir haha but i also need a new purse because the old one is already looking so sad huhu

So, just a few days after raya hari tu, i received a parcel from JOVI Leather and ta-da here my new, elegant and very personal purse. why very personal?? you akan tahu very soon, keep on scrolling down! hahaha so, apa yang best sangat dengan JOVI Leather purse ni? here i list out my own personal thought  

6 Fakta yang BEST tentang My JOVI Leather Purse


1. Made from 100% Cow leather!

Siapa yang tak suka leather? everybody loves it right? leather is a high quality material and personally, i always think that every leather items is so elegant. This maroon colour made it looks more stunning and simple design like this is so chic! that white lining is actually called as JOVI's signature lining dan actually you juga boleh dapatkan purse ini dalam warna-warna yang lain seperti hitam, nude and green. check this out - click here

2. RFID Anti-Theft Feature!

Bukan sekadar dompet! JOVI purse juga direka khas dengan feature RFID Anti-Theft iaitu RFID blocking yang boleh mengelakkan sebarang RFID scanning direct dari purse anda sekiranya berlaku sebarang RFID skimming. Jadi, you guys tidak perlu risau untuk meletakkan segala kad-kad kredit mahupun debit di dalam JOVI purse ini kerana keselamatan dijamin 100%.

3. 369 Days Warranty!

Ini sangat Wow! Pertama kali saya mempunyai dompet yang memberikan warranty sebanyak 369 hari iaitu lebih dari 1 tahun! with the fine selection material of the genuine cow leather, JOVI leather is so proud to announce that they aim to give the best experience to the buyers with this extra warranty offered!

4. Personalized Engraving Your Own Name!

This is undeniably my favourite part! thats what i called as a very personal purse. i always believe that when things get personalized, you gonna appreciate it more! as simple as a famous coffee shop where the bartender scratch your name on it, you rasa happy kan?? haha its hard to explain but i guess it just an intelligently funny psychology revolving in every human's mind lol


5. Spacious space with 18 slots!

This is definitely every women's dream! haha saya percaya setiap wanita pasti mempunyai banyak kad, tidak kira lah apa jenis kad sama ada personal card such as IC and licence, those bank cards dari segala bank haha those membership cards; Sephora lah, Gym lah, TGV member lah, NSK pun ada yar haha and those miscellaneous discount cards! Dah nama perempuan kalau purse tak "gemuk" memang tak sah! so, worry-less with JOVI Leather purse yang berukuran 20.7cm X 2.8cm X 10.8cm dan mempunyai 18 slots untuk kad-kad tadi, purse you guys tidak akan "gemuk" lagi!


6. Comes with stunning Dhea Tag!

OMG any gold metal finishing always caught my attention! admittedly, almost all my belongings are paired with gold metal because its so easy to look extra luxurious with it! Nah Dhea Tag makes my JOVI Leather purse perfect! again, with the personalized engraving of your own name and the finest workmanship plus glittery finishing, Dhea Tag is a must have item! dengan HANYA RM59 (early launching promotion), you guys boleh dapatkan Dhea Tag ini yang datang dalam 4 warna; Gold, Silver, Black and Maroon and attach it on either the JOVI purse itself or your phone! Click here to purchase one!



7. BEST GIFT ever! read : Luxurious Packaging

When i first opened up my parcel, i was so stun looking at the packaging! the hard case box comes with an exclusive JOVI ribbon. OMG saya sangat-sangat teruja dengan packaging untuk setiap item JOVI leather ini yang sangat luxurious and presentable! FYI, setiap item siap ada dusty bag ok?! the only things in my mind is JOVI Leather products is perfect for a gift! sama ada for your BFF's birthday gift, wedding gift, mother's day gift or even just a gift to reward yourself! Please don't forget to also include that additional engraving name kerana saya pasti penerimanya akan sangat menghargai hadiah you guys ni!



8. Cheap Price, Expensive Quality! 

Percayalah, RM149 ini terlalu murah dan berbaloi untuk kualiti sehebat JOVI Leather purse! grab now sebelum harga promotion ini berakhir which i tak tahu until when haha you boleh check on their web or perhaps direct sahaja DM mereka di click here plus minus with that luxurious packaging, RM149 memang sangat menarik! honestly, i feel so proud of having one #ImWithJovi Congratulation JOVI leather, a local company that successfully created a great product! 


Grab one now and join me #ImWithJovi

MEDIA SOCIAL

Official Web / Shop : https://jovileather.com


xoxo

You Might Also Like

15 comments

  1. Dulu memang suka purse yang besar2 tu sebab banyak nau nak simpan kad AEON la, shopping mall itu ini. Sekarang ni suka purse yang mini pulak tapi banyak compartment.

    ReplyDelete
  2. Pakai purse ni jugak. Memang cantik kan. Dari dulu memang pakai purse jovi. Tahan lama dan lasak

    ReplyDelete
  3. Cantiknya! Airah suka design dia nampak exclusive tapi harga berbaloi sangat. Kejap lagi nak order la. Paling suka purse yang banyak tempat simpan card sebab airah punya card ni melambak semua nak guna

    ReplyDelete
  4. Haaaa kantoi nampak gambar kat lesen memandu tu very nerd sangat kan hehehehe tapi bestlah nampak mewah sangat posh ni nak buat hantaran pun boleh sesuai sangat tengok warna dan juga design kegemaran orang perempuan...

    ReplyDelete
  5. Nampak eksklusif betul bila sesuatu brg tu carve nma kita kan. Best purse tu sbb byk compartment n besar. Dompet panjang nie mmg taste sy sbb xsuka tgok duit konyot2. Hahahaha

    ReplyDelete
  6. Suka tengok kotak packaging dia - nampak sangat chic and eksklusif.
    Yang best tu sebab ada engraving tu - nampak sangat mahal ok.
    Dah nampak macaam Suzai ada keluarkan produk sendiri. Love it!

    ReplyDelete
  7. RFID Anti-Theft dia okay tak? My husband once ada pakai wallet with that function, tapi asal masuk mall dia bunyi kat scanner anti-theft tu. Last last dia x pakai dah. Huhu.

    ReplyDelete
  8. Dah lama I tenang tenang barang jovi ni. Tak sangka harga nya dah turun 149 ringgit je. Tempa nama tu yg best tu

    ReplyDelete
  9. cantiknya purse awak! jealous rasa. Nak beli satu lah bagi hadiah dekat gf mesti dia suka siap ada nama dia dekat keychain tu

    ReplyDelete
  10. wah.. siap ada nama lagi kat purse tu.. Lawa wallet ni.. kalau TB pun suka ni.. cantik kaler yang sis pilih ni.. TB pun guna purse / wallet macam ni dulu .. tapi sejak dah tak pakai beg tangan ni.. TB pakai purse simple je..

    ReplyDelete
  11. Wow... Suka gile tgok design dia... Rupanya special juga keluaran jovi ni ye... Siap anti kecurian lagi... Ada ukiran nama tu yg xleh tahan... Mmg terbaiklah...harga dia mcm mne.. Nnti nk try terjah la website tuu

    ReplyDelete
  12. i have to say, i think i want one. The security part tu yang sangat penting. dan dengan kualiti yang bagus we definitely akan pakai lama. macam barang2 biasalah, dah buruk baru bertukar kan. bestlah. kita suka dengan personaliti purse ni. tq sharing. nanti ada wet nak order jugak hehe.

    ReplyDelete
  13. bestnya dapat tag nama sendiri! Dah la cantik design purse tu, nampak classy & elegan. Kulit pun nampak halus. Kalau harga RM149 dengan kualiti produk macam ni memang berbaloi sangat!

    ReplyDelete
  14. berkenan sungguh dengan ciri2 keselamatan dan juga design yer. siap boleh letak nama sendiri. nak beli satu lah reward diri sendiri

    ReplyDelete
  15. Ala cantik nya purse tuuu nak beli gk la satu 😂

    Done follow dr mellyacrayola.blogspot.com

    ReplyDelete

I'd appreciate any comment with the used of proper words and courteous attitude. TQ so much for viewing, reading and commenting. =)))