The Best Wood Fired Pizza in Labuan - Palm Beach Resort & Spa

By Monday, November 11, 2019 , , ,




Salam and Hello travelers!

Im back yo! actually i aimed to constantly update this page yet obviously i failed. sorry lah as usual, i was so busy and messy with my works bila balik kerja otak dah penat, so malas bukak blog dah, aiyo bad attitude Suzai, hence the pending! OK dah jom kita sambung cerita Labuan. if you macam blur je, please know that i was just coming back from a 4D3N trip in Labuan, click here for Things To Do in Labuan untuk guidelines bercuti ke Labuan.


THE BEST FIRED WOOD PIZZA in Labuan!

OK lets cerita tentang fired wood Pizza ni. honestly, when i was in Italy baru saya tahu yang Pizza sebenarnya sedap! HAHA seriously because i was not a fan tho. pizza mereka sangat lembut di bahagian atas dan crispy di bahagian permukaan bawahnya dan yang penting, sentiasa dihidangkan panas-panas, OMG mengimbau sangat pergh!!


So berbalik pada tajuk, yup Pizza di sini mengingatkan saya Pizza di Italy sana means that mereka setanding! haa gituh, they are freshly made based on order dan dimasak menggunakan cara klasik iaitu "fired wood kitchen" sememangnya ini juga adalah salah satu tarikan yang ada di Palm Beach Resort & Spa. FYI cafe ini tidak limited untuk hotel guest sahaja tetapi dibuka untuk public yang ingin datang menjamu selera di Santai Beach Bar sambil menghirup angin pantai dan menikmati permandangan matahari terbenam. nice kan?!

PALM BEACH RESORT & SPA 

1) OUTSTANDING EXTERIOR



Semasa di Labuan tempoh hari, saya berkesempatan menginap di Palm Beach Resort & Spa yang terletak si Jalan Batu Manikar. comes with its private beach and natural surroundings, OMG this hotel is superbly stunning! Grand entrance and luxurious resort design really caught my attention! then, as i went further inside, touring each room and the whole landscape, well i know that i need to write a special review about it.

Hotel 3 bintang ini memang wajib menjadi pilihan untuk sesiapa sahaja yang merancang mahu ke Labuan either for a family vacation or a business traveler, it fit every purpose! honestly, i feel like it is a bit underrated as i totally disagree on the fact that this Palm Beach Resort & Spa is only rated as a 3 stars. well, based on the facilities and services offered, they should be ranked as 4 stars instead!

2) EXCELLENT INTERIOR (ROOM)

the most expensive room among all, the president suite which ONLY RM1,000 plus per night!

me and my dear roommate, missing you babe, see you soon! :')

One word best to describe their room, SPACIOUS! from the president suite to the deluxe room, setiap ruang untuk setiap bilik di sini memang sangat luas dan lebih dari selesa. OMG i love the bathroom so much! sorry i forgot to take detailed photos as usual i did coz i was super dehydrated upon the arrival and quite rushing to go for dinner. feel free to check the room type and the price details at www.palmbeachresortspa.com

3) PERFECT FACILITIES


Selain mempunyai cafe yang menyediakan "Wood Fired Pizza" yang terbaik di Labuan, Palm Beach Resort & Spa juga menyediakan pelbagai kemudahan pada tahap "5 stars" untuk para tetamu yang menginap di sini. Paling menarik pada saya ialah keindahan Landscape nya yang semulajadi membuatkan saya rasa tidak puas untuk tinggal di sini hanya untuk satu malam sahaja! Oh guys, please stay during sunset time at the beach because the view is superbly stunning!

Swimming pool nya yang sangat luas sememangnya sesuai untuk satu keluarga, jangan risau kids pool juga turut disediakan. Seminar room juga Ballroom yang sangat besar dan selesa juga turut disedikan untuk majlis-majlis besar seperti wedding, group binding mahupun annual meeting.


Antara Facilities yang disediakan di Palm Beach Resort & Spa, Labuan
Restaurant
Spa
Swimming pool
Children's pool
Pool bar
Beach Soccer
Beach volleyball
Bicycle for rent
Kayaking
Meeting & Seminar room (Group binding)

4) MAGNIFICENT VIEW




This is the real deifinition of "lets the pictures do the talking!" Suasana semulajadi yang damai diiringi belaian ombak laut semestinya satu pengalaman yang harus you guys nikmati. Tidak salah jika saya katakan yang you guys should come and stay here at this Palm Beach Resort & Spa just for the sake of rejoicing the nature and please make sure that you've make a reservation at their restaurant for dinner at 7pm, i hardly bet that it gonna be the most precious moment of your Labuan trip.

Again, you may check out www.palmbeachresortspa.com for more info or reservation. Thanks for reading until here LOL haha hopefully you have fun in Labuan, see you in my next post! :)


This trip is brought to you by Tourism Malaysia and Labuan Tourism


 Disclaimer
All Photos officially taken for What So Sizzle Bout Sizzling Suzai?
Hence, the used of any photos above without permission or linked back to this blog is strictly offended. Thanks!

xoxo

You Might Also Like

0 comments

I'd appreciate any comment with the used of proper words and courteous attitude. TQ so much for viewing, reading and commenting. =)))