Resorts World Genting's Starlight Carnival for your Weekend

By Wednesday, October 16, 2019 , ,

.
“Kita berada di kawasan tropika. Oleh itu cuaca panas dalam negara ini jarang mengizinkan acara secara terbuka dilakukan. Namun, di Resort World Genting, cuacanya sentiasa sejuk sepanjang tahun dan ia menjadikan kami tempat paling sempurna untuk menganjurkan acara karnival terbuka ala-Eropah ini. Kami bekerja keras untuk menyediakan senarai filem terbaik, makanan dan pelbagai aktiviti untuk semua lapisan pengunjung baik pasangan kekasih mahupun seisi keluarga. Oleh itu saya berharap para tetamu akan menikmati pengalaman istimewa yang telah kami sediakan dan teruja dengan penganjuran Karnival Starlight ini.”
Dato’ Edward Holloway, Executive Vice President of Leisure & Hospitality



Having the tropic and humid weather prevented us to stay outside and rejoice over an open-air kinda festival. honestly, this is one of the most creative and super exciting efforts by the Resorts World Genting to organize the STARLIGHT CARNIVAL up on the chilly and cold Genting Highlands! The Starlight Carnival is a unique open-air festival in a unique setting that will take place every Thursday, Friday and Saturday through 2 November 2019. Featuring four key elements, movies, music, food and games. the Starlight Carnival brings together all the ingredients for a perfect time and sets it in a picture-perfect setting at the Century Lake Park

The Starlight Carnival takes place every 
Thursday, Friday and Saturday 
from 10 October to 2 November 2019


HIGHLIGHT #1 The Open-air Cinema


At the Carnival Cinema, a red carpet of blockbuster movies including A Star is Born, Chicago, Jersey Boys, Mamma Mia & Hairspray will play out on a supersized pop-up screen for guests to lay back on beanbags and cushions to enjoy. The open-air ‘Movie Under The Stars’ will lend a new dimension to the atmosphere of the movie in Malaysia!



HIGHLIGHT #2 Calling all the FOODies!

If hunger strikes while watching the movie, then grab a bite (or several) from one of the many gourmet food trucks and dining options scattered across the Carnival. While the food trucks serve up an unbeatable variety of snacks from hot dogs to chocolates to ice cream from the La Cremeria tent and mango-based drinks by the Sjora truck. Cosmic Café will offer our HALAL local favourites like Nasi Lemak, Nasi Ayam and Mee Bakso.



HIGHLIGHT #3 Live Music

From sunset onwards, the Starlight Carnival will also be a space filled with melodies. A talented line-up of musicians, including Aidan Soloist, VIBES, McBE Duo and Double Aze, will take to the pop-up Gazebo stage to provide the soundtrack and mood for the twilight fiesta. Sip on drinks to the gentle chords of acoustic music



Click Here for the PERFORMANCE SCHEDULE



HIGHLIGHT #4 Games ON!

Test your luck and skills at a variety of game kiosks like shooting some basketballs at Shooting Star, spinning the wheel for luck at Milky Way Spin, a test of lobster pots at Asteroid Toss, cathartic pyramid smash at Topple Galaxies and skilfully hooking ducks at Pick A Star. OMG the huge and huggable fluffy prizes are so tempting!




HIGHLIGHT #5 The Lake Show

Just another vivid reason for you to come over with your loved one or the whole family with kids. OMG take this chance guys, you could simply bring the joy to them because kids are FREE admission! watching the water dancing melodiously with the music is indeed a nice moment to remember.



HIGHLIGHT #6 Halloween Party

As October comes to a close, the Starlight Carnival will be given a scary season makeover for a special Halloween Weekend. Expect the same fantastic combo of film, food, fiesta and fun as before, but with a new spooky veneer as the Starlight Carnival embraces Halloween with jack o’lanterns, zombies, cobwebs and all the other elements of a truly scary Halloween evening.

The Halloween Weekend will run from 
31 October to 2 November 2019 
with the special event Starlight Carnival presents Zouk Live!

TICKETS

Tickets are now available at Click Here to purchase online
Adult  (General Admission) : RM20 with an RM4 processing fees
Children (below 12 years old) : F.O.C


Special hotel packages are also available combining entrance tickets to the Starlight Carnival with 2D1N stays 
at First World Hotel (RM246 nett, up to 2 pax) 
Theme Park Hotel (RM628 nett, up to 4 pax)


FURTHER INQUIRY

Page : www.rwgenting.com 
Instagram : @resortsworldgenting
Call :  +603 2718 1118.

xoxo

You Might Also Like

17 comments

  1. Baru pergi awal tahun hari tu.Tapi x ada lagi tu semua rasanya. Kena repeat ni kalau macam ni gayanya , nampak best pula cinema open air tu. bestnya dia dapat jejalan sekali dengan mak nya.

    ReplyDelete
  2. Wah. I was quickly drawn to the promotion of Special hotel packages as am thinking for a weekend getaway with friends so this promotion comes at the right time.

    ReplyDelete
  3. Wah!!!!!!!!! Seronok nyer carnival nie. Me pun dah lame x visit Genting. Rindu juga kat sane.

    ReplyDelete
  4. wow best giler. Happening sgt. tak smpi2 lagi genting sejak dah buka theme park baru ni. nt nak jejak one day. tggu masa n waktu sesuai kang

    ReplyDelete
  5. Thanks for sharing! Dah lama tak pi ke genting ! Time to go! My daughter sure love to go Genting! It's getting bigger & bigger there!

    ReplyDelete
  6. Ala bestnya rugi kita tak pergi hari tu hehehe tengok Nasi Lemak tu sedapnya dan juga ada persembahan air pancut hehehe tak apa kita tak sabar nak pergi pembukaan taman tema luar tu jer wakakakkaka...

    ReplyDelete
  7. Looks like we have to make a trip to Resort World Genting this October to check out the fun & exciting carnival.

    ReplyDelete
  8. Wah syok jug tengok.. Ada macam-macam aktiviti.. Bolehla nnti pergi.. Lma dah tak datang ke sini.. Siap cinema lagi

    ReplyDelete
  9. Wah. Lama betul tk visit genting ni. Tgk wayang konsep open air mcm best. Mesti ramai kalau turun weekend kan. Ke dia ada limit berapa customer boleh ada dlm satu2 masa?

    ReplyDelete
  10. Dah lama tak ke Genting. Menarik juga karnival ni. Kalau nk koon baik tdo sana kan sebab malam baru canti.

    ReplyDelete
  11. Movie under the star tu teringat atuk cerita dulu-dulu ada wayang pacak outdoor. hehe. Kalau mat saleh pulak tgk movie kat projector duk dalam kereta kan. Tapi beanbag confirm lagi comfortable!

    ReplyDelete
  12. Wahhh macam kena pergi je ni. Dah lama jugak tak pergi Genting. Rasanya lebih 3 tahun dah. Memang best la sana. Sejukkk.

    ReplyDelete
  13. seronoknya. dah lah saya ni seumur hidup belum pernah ke genting lagi. Nampak gaya macam nak kena pegilah nnti. Selalu kalau nk pgi tempat sejuk just masuk dalam mall je. haha ;)

    ReplyDelete
  14. Seronoknya macam-macam aktiviti boleh buat. Tangkap gambar pun cantik. Nak pergi genting soon

    ReplyDelete
  15. eyh genting ni macam memanggil manggil kembali. tapi kalau pergi mek nak cuba swiss pulak. cantik nampaknya. seronok dapat pengalaman tengok open air movie !

    ReplyDelete
  16. SUKA THE LAKE SHOW TU....TERINGAT PULAK MASA GI SINGAPORE LAYAN MUSICAL APATAH NAMANYA KAT GARDENS BY THE BAY..MEMANG SYOK LAYAN....ADUHHH RASA NAK PI JUGAK TENGOMTHE LAKE SHOW..CUTI2 DALAM MALAYSIA GITUUU

    ReplyDelete
  17. pergh meriah betul! lamanya lahai tak ke resorts world genting. nak pergilah nanti!

    ReplyDelete

I'd appreciate any comment with the used of proper words and courteous attitude. TQ so much for viewing, reading and commenting. =)))