Jason Mraz Good Vibes Tour 2019 Kuala Lumpur Ticket

By Saturday, April 13, 2019


Hey concert goer!

Another big concert is coming to Malaysia! Multiple GRAMMY Award winner JASON MRAZ will be bringing his Good Vibes Tour to Malaysia, on 13 May (Monday), 8.30pm at Axiata Areana. Jason Mraz first performed in Malaysia in 2009, followed by Tour Is A Four Letter Word in 2012.

Are you ready for Jason Mraz?

Date : 13 May (Monday)
Time : 8:30pm
Venue : Axiata Arena, Bukit Jalil, Kuala Lumpur

Ticket prices : RM198, RM298, RM398, RM498, RM598 and RM698 (VIP)

Tickets are available NOW on BUY TICKET JASON MRAZ - MYTICKET.ASIA  

How to WIN FREE tickets to Jason Mraz Good Vibes Tour in Kuala Lumpur?

Come join ‘Love Is Still The Answer’ Snap & Win Photo Contest and you might stand a chance to win a pair VIP Tickets (worth RM698 each ticket).

All you have to do is uplaod a photo of what love means to you on social media and don’t forget to hashtag #LoveIsStillTheAnswerPhotoContest # JasonMrazLiveInMalaysia

Hurry! Only 12 pairs VIP tickets to be won. You could be one of the winners!

Enjoy 15% off for any tickets!

Enjoy 15% discount on all tickets with a Promo Code: JMACO2019

Duration: 8th April 2019 to 5th May 2019 ONLY! works for All categories tickets & shows. Hurry! 

For more details www.myticket.asia



You Might Also Like

18 comments

  1. I love his song and wish to be there too. Hope we able to attend his concert together. Good luck to both of us.

    ReplyDelete
  2. Wow,Jason mraz! I want to join but unfortunately on the date of the concert something came up. Nice sharing :)

    ReplyDelete
  3. Peminat Jason Mraz mesti tak sabar nak tengok konsert ni. Paling best ada contest untuk menang tiket free .For his fans, cepat cepatlah join contest. By the way lagu killer Jason ni apa ya ? Hehehe ...

    ReplyDelete
  4. Ni crush zaman zaman dahulu kala ni hahahha. Lagi suka bila die duet dengan colbie caillat. Sweet je matching suara dieorang berdua

    ReplyDelete
  5. ala nape tak buat kat penang kihkihkih..minat gak lagu2 jason mraz ni..wow boleh dpt tiket free tp kena join contest..best2

    ReplyDelete
  6. Waah. Ada contest best lah. Kena join ni, mana tahu ada rezeki dapat tengok konsert live.

    ReplyDelete
  7. Wah konsert jason mraz la.. Dgr citer dah sold out.. Mesti ramai peminat JM kan yg tak ketinggalan melepaskan peluang utk dtg menonton sendiri..

    ReplyDelete
  8. My favorite song of him is Lucky!! Can repeat it all day and not get bored of it. Fans of Jason Mraz should not miss this chance

    ReplyDelete
  9. im yoursssss...wahhh bestnya kalau dapat join konsert jasan mraz nih yerrr...tapi takper kita bagi yang muda mudi pulak pergi yang 40 macam saya duduk diam2 kat rumah sudahhh walaupun kaki tu gatal jer nak joinn

    ReplyDelete
  10. Ada tbaca jugak dekat FB tentang JM nak mai Malaysia. Kih3. Thanks for sharing!

    ReplyDelete
  11. Hai suzaii..hai..hai..bila nak lepak ni..meh belanja kita ni bawa ke sini..ahhahaa..walaupun kita tak kenal dia..hahaaa..nanti kita dengr dekat youtube suara dia erk...

    ReplyDelete
  12. Jason Mraz! Suka lagu-lagu dia! Tapi konsert dia bulan puasa. Ottoke. Tak boleh nak join. Pastu kat KL pulak tu. huhuh. bertabah la. marilah bukak jason mraz dekat youtube je.

    ReplyDelete
  13. Wow..Jason Myraz laa.. Lama xdengar dia menyanyi kan.. Tiket pon ada diskaun.. Syok tuu.. Untung sape dpt pi tgk kat konsert dia

    ReplyDelete
  14. Ala time puasa. Tapi mesti peminat hardcore jason x sabar nak tunggu kemunculan dia di malaysia. Suzai og x konser jason mraz nj??

    ReplyDelete
  15. Aduhaiiii sis memang minat gan dia, anak sis lagi lah minat, setiap kali kalau karok sure nyanyi lagu2 dia ni. Sapelah nak belanja sis tengok konsert dia ni, teringin nak tengok. Nak beli tiket sendiri tak mampu..huhuhu

    ReplyDelete
  16. Haaa..kak min minat lagu2 jason mraz dari lagu pertama lagi. So since dia nak datang sini leh la serbu konsert dia

    ReplyDelete
  17. Mesti ticket sat ja sold out ni. .. I love his songs.. Harmony ja dengar

    ReplyDelete

I'd appreciate any comment with the used of proper words and courteous attitude. TQ so much for viewing, reading and commenting. =)))