PODCAST BTS : AISKACANG #GengKembara Vol2

By Saturday, March 03, 2018 ,


Salam and hello, im back with my podcast AISKACANG! haha OMG seriously i was not expecting that the AISKACANG team akan call sy balik and offering me doing another podcast since the last segment of #DestinasiYangKool click here Thanks a lot Alif and the crew for trusting in me yar! yup ini adalah podcast saya yang kedua! Berceloteh tentang pengalaman travel saya dan dalam masa yang sama berkongsi serba sedikit tips travel yang mungkin berguna untuk your next planning? hehe not much but yey hopefully it helps though.


Kalau dulu saya bersama dengan si kacak Pojie but now im with a new partner, si kacak Reef pulak haha also a blogger buddy whom i met year ago! honestly, masa mula-mula hesitate juga boleh ke saya create chemistry dengan si Reef macam mana masa saya dan Pojie dulu? Biasa lah bila benda yang kali kedua ni, kita akan buat comparison and assuredly, we know that people will expect more! Alhamdulillah, so far so good and everything going very well! thanks partner, you've done a really good job!!


Ta-da introduce my partner Reef from www.thisisreef.com

Personally, cara penyampaian kali ni sangat berbeza dengan yang dulu. hehe nak tahu apa yang beza tu?? kena dengar lah! har Podcast ni sebenarnya pendek-pendek je. duration untuk satu-satu episode adalah 10 minit sahaja. sedar tak sedar, sekarang dah ada 12 episodes launched on the web tau! bukan senang juga nak fikirkan topik-topik yang sesuai a.k.a menarik dan dalam masa yang sama kami pun tak rasa bosan nak discuss. bagai nak rak jugak kami mengerah otak haha walau nampak MACAM senang haha so, jemput lah dengar tau!


Obviously, this podcast is totally a new thing to Malaysian. ramai yang tanya sebenarnya, apa benda AisKacang yg kau dok promot tu Suzai? HAHA its actually an online audio, a series of talk shows (ber episode episode) which you can only listen it via page aiskacang.com.my or download app dia from Apps Store (apple) or Google Play (Androids)

Here all the 12 episodes yang dah publish!

EPISODE 16 : Travel bersama senior citizen
EPISODE 17 : Hotel vs Hostel
EPISODE 18 : Lost and Found
EPISODE 19 : Traveler vs Tourist
EPISODE 20 : Why ASEAN?
EPISODE 21 : Tiada Duit Tapi Nak Travel
EPISODE 22 : Dos & Donts Semasa Travel
EPISODE 23 : Festival Di Seluruh Dunia!

to be continued....

xoxo

You Might Also Like

0 comments

I'd appreciate any comment with the used of proper words and courteous attitude. TQ so much for viewing, reading and commenting. =)))