Best Staycation in Penang - Tanjung Point Residences

By Sunday, October 11, 2020

Salam #KitaJagaKita

Nak jalan-jalan Penang in a group soon tapi tak tahu nak stay mana kan? tambah pulak sekarang ni semua hotel or any kind of accommodations cepat je sold out haha especially on weekend OMG macam pisang goreng panas petang-petang time hujan ye! maklumlah kita semua pun in the mood of #CutiCutiMalaysia and undoubtedly, Penang is one of the most popular tourist spot in Malaysia since forever :)

Dah, jangan pening dah! i suggest you to check out the Tanjung Point Residences "Residences by the beach" A serviced apartment specifically located at Tanjung Bungah, Penang and just 15 minutes walking to the famous photo spot in Penang, The Penang Avatar Secret Garden. 

Annually, me and my #HoHo gang aim untuk buat atleast satu trip pada setiap tahun. namun haha disebabkan pandemic ni kami hanya buat trip di dalam negara sahaja lah. Pulau Pinang menjadi pilihan utama kami disebabkan banyak tempat-tempat yang cantik untuk bergambar atau kita panggil "Photo spot" since all of us are more into "Photo hunting" instead of "Food hunting"

planning a trip to Penang and we came across this accommodation. we pick the 3 bedrooms suite that got 3 bedrooms (LOL obviously haha as the name mentioned!) and spacious living hall and dining area. OMG seriously perfect for 6 of us!

OK we all seriously memang jatuh cinta dengan "rumah" ni the moment we step into it. sleek interior, perfectly furnished, bersih dan kemas dan yang paling penting, besar dan luas. the best part is each bedroom has its individual bathroom. very convenient kan?! Nah, lets tour the house!


KITCHEN & DINING AREA


OK ini memang lah fav part i! haha #KlusterDapurForever walaupun trip kali ni kami takde pun masak sendiri since the itinerary was pack but OMG i love the kitchen. haha mak mak sangat LOL so, if you stay dekat sini korang tak perlu risau nak bawa segala periuk belanga dari rumah dah sebab peralatan dapur di Tanjung Point Residences memang lengkap serba serbi. pinggan, mangkuk, cawan and all the cutleries tersusun kemas dalam kabinet tu!


yup, all basic necessities are fully equipped! even Ironing facilities (penting yer untuk kaum Hawa berootd hahaha) pun ada disediakan untuk kegunaan satu rumah. basically, they have everything! but the only thing that missing is "Breakfast or dining service" yet not to worry a convenient store of "myNEWS.com" shop is located just at the ground floor where you can get your compulsory-morning coffee, bread, snacks or MAGGI mee haha for any emergency craving.


MASTER BEDROOM + BATHROOM

BEDROOM 1 - QUEEN BED + BATHROOM

BEDROOM 2 - TWIN BEDS + BATHROOM

Another best thing about our Tanjung Point 3 Bedrooms Apartment ini ialah individual bathroom dalam setiap bilik tidur. yup, you read it SETIAP BILIK bukan hanya di master bedroom sahaja. sangat convenience dan sangat selesa. selain, bilik tidur yang besar dan kemas, faktor privasi ini juga menjadi salah satu Unique Selling Point (USP) Tanjung Point Residences!


LIVING ROOM & SEAVIEW BALCONY OVERLOOKING THE ANDAMAN SEA

Jauh Perjalanan, Luas Pemandangan. eh tibeh! haha OK takde kaitan tapi nak cakap this is my personal favourite juga. OMG balcony dia memang luas sangat (sorry i forgot to take pictures lol) dan yang penting view balcony sini memang menghadap lautan Andaman yer. This means, you guys can also enjoy the beach life down there, pasir putih bersih dan air nan biru, ah gituh!


INFINITY POOL AT LEVEL 7!


Bila satu geng sama gila, sama-sama suka main air HAHA memang fun lah! undoubtedly, infinity pool at level 7 ni memang nice sangat and so instagrammable. we had so much of fun walaupun sempat bermandi-manda sekali aja waktu pagi just before checking out but indeed its so memorable. only one thing you need to remember haha jangan lupa bawak keycard untuk access ke level 7 ni ye because otherwise you kena turun ke lobby then minta staff tolong lah pulak HAHA because it happened to me and Piqa. we're stranded at carpark sebab takde access card LOL


PRICELESS MEMORY WITH CHEAP PRICE (gituh! haha)


yup correct! the cost of this one whole apartment is roughly RM331 only per night! i bet you can get lower than this though because date yang i select tu hanya lah sebagai reference sahaja. so, basically you and your clans will gonna spend only RM100+ per room. don't forget that this price already included all the facilities provided such the kitchen, the pool, the gym and etc etc etc. awesome kan? so, apa lagi plan lah your next family trip to Penang and stay in Tanjung Point Residence click here to do your booking now :)



From Left : Khai Artzfar, Syafiqah Hashim, Yours Truly, Hasif hamsyari, Amir Asyraf, Zarnizar


Alhamdulillah, ketahuilah im so glad knowing you guys and i believe #HoHo gang can go further LOL haha gituh! lets keep on supporting each other and lets also pray that may our fiendship last forever amin..

P/S : Amir #GengMudahTerhibur suh masukkan gelak HAHAHAHHAHA dia dlm post ni! HAHAHAHAH i pun tak ingat dah pasal apa LOL #ThisIsMyBlogAndICanWriteAnythingIWant #LOL #SeronokBeronokRonok


DISCLAIMER

#HoHoPenang brought to you by

Malaysia Tourism Northern Region

Hertz Malaysia

Photo credit to Hasif Hamsyari and Zarnizar


xoxo

You Might Also Like

4 comments

  1. Best place to stay dekat Penang.. Recommended! I will definitely come here again Tanjung Point Residences! Hehehee.. Thank you for the wonderful memories gais.. Sending you guys a lot of love.. Please Stay Safe! #rinduuuuuu

    ReplyDelete
  2. Amin aminnn. Awwww terharu ayat last sekali. BTW rindunya trip ni. Rindu jugak Tanjung Point ni. Next time kalau ke Penang rasa nak repeat sini lagilah!

    ReplyDelete
  3. Staycation ni paling terbaikk weh!! Hahahahahaha paling best malam tu duk berborak la apa la haha

    ReplyDelete

I'd appreciate any comment with the used of proper words and courteous attitude. TQ so much for viewing, reading and commenting. =)))