Buffet Ramadhan 2019 : Atmosphere 360 Revolving Restaurant @ Menara KL

By Tuesday, May 21, 2019 , ,


Salam Ramadhan yg ke 17!

Alhamdulillah kerana kita semua masih lagi diberikan kesihatan dan tenaga yang baik untuk beribadah di bulan yang mulia ini. so how was your Ramadhan so far? sedar tak sedar, half of the Ramadhan already gone kan? and now we are entering the "10 malam terakhir". Ya Allah, semoga kita semua dipertemukan dengan malam Lailatul Qadar itu dan semoga pada malam itu, kita sedang sibuk beribadah instead of sibuk dengan perihal duniawi. InsyAllah. amin. (this is really a reminder to my ownself!)

Lets talk about the buffet Ramadhan here. Truth to be told, this is one of the nicest buffet Ramadhan review i've been before bermulanya bulan Ramadhan hari tu. sorry for the pending! i really so excited to share it but as usual, got lot of other post need to be submitted beforehand. Nah, i share sikit foods yang i sempat snap haha sebab i mai lambat and i lapor, so i sibuk makan and sebab the foods are so so so GOOD! LOL







hi awak, mata bulat-bulat nak pergi mana? HAHA





 HIGHLIGHT a.k.a My Favourite!




Buffet Ramadhan ini berasaskan masakan Melayu dan Antarabangsa. Antara masakan yang menarik yang dihidangkan ialah "Asam Pedas Ekor Lembu", "Durian Pancake", "Serawa Durian" dan Pilihan BBQ grill yang ternyata sangat-sangat lazat! Seriously guys, you really need to taste the "Live station" grilled lamb and that big prawn! oh yar and they also have that mouth watering Salmon sashimi and Raw Oyster which obviously my favourite jugak. no joke! 

with my dear blogger and influencer friends :)
this kakak is so nice. dengarkan persembahan ghazal dan kugiran muzik dari mereka ya!


Promosi Ramadhan 19 - Atmosphere 360

Promo 2 for 1 | RM232
*Limited seat available and subject to TnC

Normal Price
Adult : RM232.00
Kids & Senior citizen : RM168.20

0630pm to 1100pm
6th May 2019 - 4th June 2019

Reservation : +603 20202 2121 / 2020

xoxo

You Might Also Like

16 comments

  1. waaaaaa.. makan kat angkasa.. hee~ tengok menu dia pun akak terliur.. semoga kita dipertemukan dengan malam lailatulkadar ya.. aamiin.. in shaa Allab..

    ReplyDelete
  2. Pernah makan kat sini tapi bukan lah waktu bulan Ramadan. Apa yang penting pilihan makanan dia banyak and mostly sedap. Kira puas hatilah apatah lagi dengan view eksklusif pemandangan kota raya KL tu kan. siap ada persembahan ghazal pula tu. Sekali sekala menikmati buka puasa kat sini pun okay juga.

    ReplyDelete
  3. wowww ada durian, oyster & sashimi jugak?! mmg best betul nii variasi pon fresh lain sikit dr biasa kan. bestnyaa mknn semua nmpk sedap2 teringin pulak nk try mkn berbuka buffet kat situ hehee

    ReplyDelete
  4. Makanan kat sini memang sentiasa mengujakan dan tidak mengecewakan.
    Tahun nie tak berkesempatan lagi untuk menjamu selera di sana.

    And terima kasih atas peringatan berkenaan malam lailatulkadar. Amin

    ReplyDelete
  5. huuuuu.,ni tempat orang have have berbuka ni hihi..mesti mahal kan sis...mampu tengok jela...teringin juga sesekali berbuka kat tempat mewah camni..nanti bawak kita kesini ye sis hehehee...

    ReplyDelete
  6. memang sentiasa tak mengecewakan menara KL Nie. Ada persembahan Ghazal lagi membuatkan masa berbuka lebih meriah

    ReplyDelete
  7. lauk pauk dia semua nampak tempting. terutama yang udang tu adoihai memang betul2 menyelarakan. tak pernah lagi berbuka disini maybe seba jauh kita kat shah alam..tapi bila tgk harga dan food mmg berbaloi..sgt rekomen utk org sekitar kl datang makan kat sini

    ReplyDelete
  8. Bestnya makan dekat atas sana! Mesti view cantik sangat, boleh tengok satu bandar KL. Menu dia pun best nak layan masa berbuka.

    ReplyDelete
  9. Bestnyalah hai dapat peluang makan kat atas tu. Sis tak pernah lagi berbuka kat sana, makan biasa hanya 2 3 kali aje. Nampak sedap ya hidangan berbuka dia.Butter prawn tu..fuhhh mengundang sungguh. Hope satu hari dapat berbuka kat sana

    ReplyDelete
  10. Wah. Banyak nya makanan seafood.. Sedap tue.. Boleh la AM ajak boss n staff ke sini sebagai penutup ramadhan nnti sebelum semua blk beraya di kg..

    ReplyDelete
  11. Nice ambient and nice food! Looks many delicious food served. Can bring along abroad friends to dine in along. My friends will be touch down next week. Thank you!

    ReplyDelete
  12. Fuhhh besarnya gambar. Ko saje kan Suzai, letak gambar bebesar. Bagi akak jilat skrin. Hahaha. Dah lama tak makan kat restoran berputar tu. Nak datang nanti. Makanan sedap belaa!!!

    ReplyDelete
  13. wahhh bestnya dapat pengalaman berbuka puasa seperti ini di menara kuala lumpur. dapat menyaksikan pemandangan indah bandaraya KL pada waktu malam. best nya !!

    ReplyDelete
  14. Sedapnya. The prawns making me salivating. I should go try this buffet soon.

    ReplyDelete
  15. Wah bestnya dapat berbuka kat sini. Kita menara kl pon x pernah sampai lagi. Huhu

    ReplyDelete

I'd appreciate any comment with the used of proper words and courteous attitude. TQ so much for viewing, reading and commenting. =)))