Confession of A #CoffeeAddict #JUSCOFFEE Iced Coffee by #YEOSMalaysia

By Thursday, May 10, 2018 , ,


Tell me how can i live without coffee?? OMG Nah, ada berita gembira untuk penggemar-penggemar kopi dan teh, YEOS MALAYSIA just introduced their new products, JUSCOFFEE ICED COFFEE untuk si peminum kopi tegar! dan JUSTEA MATCHA LATTE untuk si peminat teh hijau!

Honestly, i rasa sangat bertuah sebab dapat jadi antara yang pertama yang rasa dan review new inventions from YEOS Malaysia ni. Well, kalau u guys follow instagram i @SizzlingSuzai i selalu share pasal KOPI yang i minum kan, samada yang memang favourite tu haha atau pun i'd introduce you a brandnew one. check on this page tho #SizzlingSuzaiSips hence...


JUSCOFFEE ICED COFFEE dan JUSTEA MATCHA LATTE, both drinks sebenarnya dah ada dijual di market tau. korang boleh dapatkan dekat

SHELL
PETRON
BHP
KK Mart

So, basically JUSCOFFEE ICED COFFEE dan JUSTEA MATCHA LATTE are made for those who on-the-go, especially yang tak sempat nak menyinggah breakfast pagi-pagi tu? tak payah risau dah, singgah je dekat petrol pump as mentioned above, sambil isi minyak boleh grab JUSCOFFEE ICED COFFEE sekali!


JUSCOFFEE ICED COFFEE

Diciptakan khas untuk si hantu kopi or Coffee Addict! Just like me, i cannot skip my #MorningCoffee and i always On-The-Go, kerja luar, catching up for meeting sana-sini, so i always need "something" to grab! kalau bukan pagi-pagi pun, i selalu mengantuk bila driving, so i really need a coffee to recharge! trust me, JUSCOFFEE ICED COFFEE ini seriously SANGAT-SANGAT KAW! diperbuat dari biji kopi premium that is sooooo rich! rasa dia sangat pekat macam minum espresso gituh. JUSCOFFEE ICED COFFEE ini adalah version "Kopi O" yer dan dengar cerita, YEOS Malaysia akan keluarkan version "Kopi Susu" juga nanti. so dapatkan dua-dua kopi ni dan rasakan sendiri kesegarannya!


JUSTEA MATCHA LATTE

OK honestly, im not a fan of green tea, ahaks! but im super excited nak try jugak new drink ni, so yup, i gave it a go! diperbuat dari finest premium tea leaves, ini adalah Match Latte, so rasa dia creamy, smooth and manis! personally, i'd suggest you to keep this JUSTEA MATCHA LATTE in a fridge, bagi sejuk dulu then minum. pergh sure layan! so, grab one today, so kaw!

@yeosmalaysia #JusKaw #JusCoffeeCoffee #JusTeaMatcha

xoxo

You Might Also Like

0 comments

I'd appreciate any comment with the used of proper words and courteous attitude. TQ so much for viewing, reading and commenting. =)))