My First Studio Photoshoot at Hulu Langat - IQStudioMY

By Sunday, June 19, 2016 ,

with my kesayangan #AjlaaGegirls Ayna K.Illy Sopia! and K.liza :)

Salam Ramadhan..

On a few days just before Ramadhan, IQ Studio My invite i to their opening soft launching. Congratulation Iqbal and Ira! hehe surprise! surprise! dalam banyak banyak photo yang i dok posing posing maut tu sebenarnya ini lah my very first time experiencing a studio photoshoot! LOL lawak kan? seriously tak pernah rasa shoot dekat background putih and ada lampu besor memancor kat depan kasi i kelihatan putih berseri gituh hehe so, what a super precious experience, thanks a lot IQ Studio My and my dear babe, Ayna cayang for inviting yer :)

Lokasi studio ni kat dalam area Hulu Langat (arah ke Sg Congkak bagai!) siapa yang dok area sini tahu lah haha so, bagi i sangat sangat convenient untuk penduduk penduduk area Hulu Langat or Kajang or Ampang untuk mendapatkan khidmat studio photoshoot dekat IQ STUDIO MY ni because tak payah lah nak ber terffic jam keluar KL. kat Hulu Langat pun ada segala kelengkapan studi and professional photographer. so di sini aja dong and paling penting harga yang ditawarkan sekarang tengah 'opening mood' lagi haha sangat berpatutan. baik booking cepat! hehehe NAH bagi ternganga



Selain syok syok sendiri, shoot profile picture macam i tu HAHA boleh lah shoot Product Product perniagaan anda ataupun Family potrait ke or Pre-wedding photoshoo ke or Martenity shoot ke or Graduation photoshoot lah best ajak ramai ramai sekelas sekampung ajak semua meriah sangat! haha apa apa sahaja yang anda mahukan CALL je owner nya yang sengal tu  Mr Iqbal or Ms Ira HAHA nak shoot pon selesa rasa cam kat umah sendiri pulak. HAHA sabo je!


IQ Studio & IQ Print Shop
No 37-1 (1st Floor) Jln Seri Mas 1,
Tmn Seri Mas, 43100, Hulu Langat,
Selangor Darul Ehsan, Malaysia
Contact | 010-7607211 / 012-4300430


Website | www.iqstudio.my
Facebook | @iqstudiomy
Instagram | @iqstudio.my



It was a short nice day, Thanks korang! :)


xoxo


You Might Also Like

2 comments

I'd appreciate any comment with the used of proper words and courteous attitude. TQ so much for viewing, reading and commenting. =)))