Mari Nangis bersama Nur Melinda@Astro(105)

By Sunday, December 09, 2012 ,


WAKTU SIARAN

"Nur Melinda"

TV: Astro Prima (105)
Hari: Selasa & Rabu (this week is the last ep though~)
Waktu: 5.00 p.m & ulangan 9.00 p.m

looks familiar? yup, she is the leading actor named as Farhana Qismina or better know as S-W-E-E-T! sila buka sahaja ASTRO PRIMA @105 and watch the VERY LAST EPISODE on this coming week yar. or maybe you have seen her in the series of "Hikayat putera Shazlan", salah satu segmen "Seram" @TV3 or maybe in a short drama of "Hatiku Di Kinabalu" =)

SINOPSIS

basically, drama bersiri ini mengisahkan tentang pengorbanan seorang adik kepada kakaknya sehingga dia sanggup bersetuju untuk mendermakan buah pinggangnya. hmmm...actually sebab si Mel ni tidak mahu melukai hati mak(Amy Mastura) dia yang 'gila' pilih kasih tu lah. hahha..suka hati akuh je kan! so, this week which is the finale episode will tell us the ending, adakah akhirnya Nur Melinda ini benar-benar mengorbankan masa depan dia? atau mungkin mak dia yang 'gila' itu tersedar kesilapannya sendiri? atau mungkin kakak dia yang tengah agak tenat itu tettttttttttt@kojol? hehe...

the answer, WATCH IT PEOPLE! remember tomorrow SELASA&RABU jam 5.00 p.m. jangan gusar anda masih boleh menyaksikannya pada waktu malam juga, ULANGAN 9.00 p.m!


hehehe...she is actually my cousin lor~ haha..dear Sweet, insyallah we'll always be your supporter a.k.a the fan. so, GOOD LUCK for your career ok! nanti one day kalau dah menang award jangan lupa kami (the cousie) hahhaha... =D

xoxo

You Might Also Like

5 comments

  1. hehehe..peluang terakhir utk menonton adlh mlm ini....

    ReplyDelete
  2. jgn lupa kat kawan cousin jugk.
    #eh, tetiba... ehehe...

    ReplyDelete
  3. hahhahahhahha...encik sy xpaham?! sapekh kawan cousin die tuh????!

    ReplyDelete
  4. Kirim salam kt spupu awk tu.. Hehe

    ReplyDelete

I'd appreciate any comment with the used of proper words and courteous attitude. TQ so much for viewing, reading and commenting. =)))