"Sesal Mendua" oleh Klangit

By Friday, April 27, 2012 ,


first of all, lagu Melayu cakap Malayu la kan. hehe..so, ini lah current addiction saya. haiyooo...LAYAN GILER lagu ni woooo!! seriously, melodi die and lirik die, dua-dua mantap! especially, melodi la kan memang ala-ala dari seberang mase pertama kali dengar. then, baru tau BAND KLANGIT ni dari MALAYSIA tau. wahh berbangga aku! ^^

mesti korang pon rasa muzik die cam lagu-lagu dari Indonesia. ini adalah kerana komposernya adalah orang dari seberang yang juga membuat lagu "Lelaki Seperti Aku" dan etc. (lor patut lar sounds cam indonesian's juge lagu tersebut!) tapi tak dinafikan BOTH SONGS ARE GREAT and they are my favourite!!

Arrghhh..simpan komen dlu la. sila lah tonton video klip mereka yang simple and just nice lah. maybe sebab model heroin itu adalah si cantik and cun-melecun Hanie Hidayah kot. hahaha..a very famous blogger and can i address her as a celebrity?! check her's at AVERAGEJANE


enjoy!



hehe..saya pon pertama kali menonton wajah si penyanyi. beliau kelihatan seperti 'mat rempit' yang chomel ala-ala si Hazama tu la. hmmm..nak cakap disebabkan suara lunak dan sengaunya yang sexy so, lama-lama tengok vokalis yang bernama Ary ni pon chomel juga lah~ ("^^) (haissyhhh..hape aku merepek ni?!)

ok lah, point die kat sini. LAGU "SESAL MENDUA" ini sangatlah layan tak terkata! congrats guys on this debut and hopefully this band can go further in this industry. ^^


*** images are credited to google.com***


xoxo

You Might Also Like

0 comments

I'd appreciate any comment with the used of proper words and courteous attitude. TQ so much for viewing, reading and commenting. =)))